Shopping Cart

It is time to make life easier

De start van ons avontuur!

Het begon allemaal met gamers. Gamers leken behoefte te hebben aan een gezond voedingsproduct dat net zo gemakkelijk te bereiden was als een pizza , zodat ze zoveel mogelijk tijd aan hun passie konden besteden. Maaltijdshakes bestonden al, maar stuk voor stuk bestonden ze uit een mix van kunstmatige vitaminesupplementen en enkele granen. Dit kon volgens ons niet als een gezonde maaltijd bestempeld worden. Hierom werkten we aan een formule die daadwerkelijk een gezonde maaltijd zou kunnen vertegenwoordigen. Uren werden besteed aan het vinden van de juiste producten en het creëren van een uitgebalanceerde maaltijd volgens de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Uiteindelijk hebben we een perfect uitgebalanceerde blend gecreëerd die we graag met de wereld delen. 

 

Een perfecte fit voor iedere dag.

Onze missie

Het is onze missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door gezonde en gemakkelijk te bereiden gemaksvoeding te bieden. We streven ernaar om zo milieubewust mogelijk om te gaan met onze grondstoffen, en om onze CO2-uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Wij geloven dat we, door bewust bezig te zijn met onze invloed op mens en natuur, het leven van iedereen kunnen verbeteren en ook het leven op aarde kunnen doorgeven.

 

Simpel in ontwerp en vorm.

Natuurlijke ingrediënten

Wij geloven dat een gezonde maaltijd niet kan worden gemaakt met kunstmatige vitamines. Daarom gebruiken we enkel ingrediënten die moeder natuur biedt. Onze maaltijdshake bevat ongeveer 200 gram verse voedingsproducten, zoals groenten, fruit, noten, zaden en zuivelproducten. Door een innovatieve droogtechniek gaan er nagenoeg geen waardevolle vitamines en mineralen verloren. We kunnen 98% van de verse kwaliteit behouden. Een Major21 maaltijdshake biedt hierdoor alle voordelen van een écht gezonde maaltijd zonder enige moeite.

 

Ons Team

“Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”
~Henry Ford

Jordi Bekker Gracia, Msc.

Business Developer & Food Specialist
Jordi heeft een achtergrond in biologie met een specialisatie in gezondheid van mens en dier. Hij weet veel over de nutrienten in onze voeding en de processen in ons lichaam. Daarnaast is hij ook nog onze huis, tuin en keuken blogger!

Maurits Bruin, Msc.

Business Developer
Maurits weet alles van technische bedrijfskunde en is nieuwschiering naar innovatie en management in Life Sciences. Hij is gespecialiseerd in bedrijfskunde, innovatie, productontwikkeling en logistiek.

Floor Sluijter, Msc.

Marketing, Research & Development
Floor heeft een master in Management, Economie en Consumenten wetenschappen. Ze zorgt er onder andere voor dat onze marketing soepel loopt.

Bachrum Lubis, Msc.

Finance & Food Specialist
Bachrum is de financiele manager en heeft ook nog een studie Food Technology en Innovatie gedaan. Als voormalig bankier houdt hij onze boekhouding bij.
Gratis verzending

Bij orders boven de €99

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Betalen via Mollie

Meerdere betaal opties

100% veilige betaling

PayPal / MasterCard / Visa

X