Shopping Cart

Major21 Blogs & video's

#Why Major21?

Major21 is begonnen omdat we het beste uit onze dag willen halen. Niet alleen als we de dingen doen die we leuk vinden, ook  dingen doen die we moeilijk vinden.

#Pff, alweer een maaltijd!!

 Tegenwoordig heeft iedereen voedingsapps voor, dieetadvies, voedingscoaches etc. Maarja, jij bent de gene die het moet opvolgen, of kan het toch anders?

#Statements

Elke sporter kent het wel, goed eten draagt bij aan een betere conditie,  maar wat heb je nu nodig voor een goede conditie? Check: www.major21.nl/video

Klik hier voor meer informatie

#Vol gas, zonder stoppen!!!

Gezond zijn, energie geven en zelfs na je work-out bijkomen. Hoe pak jij dat aan? 

Optimalisatie tot op de cel nauwkeurig

Wij geloven dat elke cel in het menselijk lichaam een optimale staat van verzadiging kan bereiken. Wanneer dit gebeurt, functioneert het lichaam op zijn best en creëert het een gevoel van energie dat essentieel is voor een gelukkig leven.

10 tips om fit te blijven

Major21 poeders bieden de hoogste kwaliteit, maarliefst 98 % van de verskwalitet kunnen wij behouden. Sterkter nog! Deze poeders zijn circa 25 jaar houdbaar! Insane toch? Meer weten? check www.major21.nl/video

Klik hier voor meer informatie

5 tips tegen lekkere trek

Voel jij je niet fit?  Betrap jij jezelf er wel eens op dat je te lui bent om goed voor jezelf te zorgen” Major21 geeft je 3 handige tips gemakkelijk fit te zijn.
Lees meer…  www.major21.nl/blogs

Klik hier voor meer informatie

50 tips om door te gaan!

Als crossfitter ben ik actief met mijn gezondheid bezig. Voeding is voor mij dan ook cruciaal! 
in deze blog 5 cruciale tips!  www.major21.com/blog 

Klik hier voor meer informatie

Sportief, altijd energie!

De kano vakantie die anders liep dan verwacht… gelukkig konden wij overleven op water en poeder, maar dit nooit weer… Lees meer: www.major21.com/blog

Klik hier voor meer informatie

Brainpower when you need it!

Mijn werk is belangrijk voor mij, ik werk maarliefst 60 uur per week. Maar nog steeds voel ik mij kip lekker. Mijn geheim van succes? Lees meer: www.major21.com/blog

Klik hier voor meer informatie

Een vakantie om nooit te vergeten!

“Door mijn handicap vind ik het lastig om verre reizen te maken, zeker omdat ik erg goed voorbereid moet zijn, gelukkig heb ik goede vrienden… lees meer… 

Klik hier voor meer informatie

Wat neem ik mee?

Ik heb vaak het probleem dat ik veel moet meenemen.  Voor weekendtrips neem ik dan liever ook niet een heel kookeiland mee….

Klik hier voor meer informatie

Voeding in essentie... leer meer!

“Ik heb vaak het probleem dat ik naast mijn reguliere voeding eiwitshakes moet consumeren om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen, omdat ik veel sport. Ik zou graag een alternatief hebben dat genoeg proteïne bevat, zodat ik deze extra proteïne shakes niet meer nodig heb ”

 
Klik hier voor meer informatie

Macro and Micro Nutrients

Macro en micro nutriënten zijn erg belangrijk voor het lichaam. Hierbij leg ik de basis uit die iedereen moet weten om gezond te kunnen eten. Je hebt vast wel eens gehoord dat je een gevarieerd dieet nodig hebt… maar waarom?  

Klik hier voor meer informatie

Is een vitamine pil wel gezond?

Is een vitaminepil gezond?  Of kun je beter echte groentes, fruit, granen en zuivel nuttigen? Wij leggen hier de basis uit waar een gezond voedingspatroon aan moet voldoen. 


Klik hier voor meer informatie
Gratis verzending

Bij orders boven de €99

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Betalen via Mollie

Meerdere betaal opties

100% veilige betaling

PayPal / MasterCard / Visa

X