Shopping Cart

Major21 - Maaltijd Shaker

Hogekwaliteit, dubbelwandig. maaltijd shaker! 

Waarom onze klanten kiezen voor de Major21 Maaltijd Shaker

Major21 - 500ml Maaltijd Shaker

Tijdelijk bij onze pre-orders:
Bestel nu een shaker voor € 19.75

Deze maaltijdshaker is van roest vrij staal zodat jij geen nare geurtjes in je shaker hebt. Daarnaast is deze shaker BPA proof, waardoor er ook  geen plastic kan lekken in jouw voeding!

Een Shaker van Hoge Kwaliteit

Deze roestvrijstalen metalen shaker maakt klonterige shakes tot het verleden,  in combinatie met onze mixing bal en speciale ontwikkelde cap kunt u met gemak soepele, heerlijke shakes maken. 

De shaker is ideaal toe te passen voor de Mega Mealshake! Daarnaast kun je deze shaker uiteraard ook gebruiken voor  eigen verse smoothies, of gewoon als waterfles. Hoe dan ook, deze roestvrijstalen metalen shaker is ontworpen om om het beste uit je tijd te halen veel zonder gedoe. 

Dubbel wandig met Thermo functie

Deze shaker is van hoge, duurzame kwaliteit. Door de RVS body en dubbele wand blijft je drinken goed koud/warm. Als je de shaker na schoonmaken open wegzet zal je nooit meer last hebben van een stinkende shaker zoals met plastic shakers. Het grote voordeel is dat bacteriën niet in het staal kunnen trekken. 

Waarom onze klanten kiezen voor de Major21 Maaltijd Shaker

Hoge kwaliteit afsluitdop

Veel shakers hebben een slechte afdichting, of sluiten slecht waardoor je shaker gaat lekken. Dit is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Hierom heeft Major21 veel aandacht besteed om de beste kwaliteit Shaker te kunnen aanbieden. Door een goede afsluitring en pasvorm blijft de dop waterdicht. 

De beste start van je dag!

Major21 zoekt voor jouw de beste kwaliteit voor de beste prijs. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Met de roestvrjie mixing bal en de shaker kun je makkelijk de maaltijd bereiden, zonder klontjes achter te houden. De shake + shaker zijn de ideale combinatie om de dag te beginnen zodat jij alle aandacht kan besteden op jouw doelstellingen en resultaten! 

Geen gedoe!

Heb je geen blender? Of wil je de maaltijd shake onderweg kunnen bereiden? Dan is de Major21 Maaltijd shaker echt iets voor jou! Je voegt slechts water met een zakje poeder bij elkaar. Leg de mixing bal bovenop en sluit de shaker met de afsluitdop op, 21 seconden shaken en je kunt starten met genieten van je maaltijd!   

Veel shakers hebben kwaliteitsproblemen,  niet lekdicht, snel kapot,  niet robuust, niet duurzaam. Major21 biedt daarvoor een RVS shaker die gericht is op de juiste kwaliteit. Daarnaast zijn onze shakers ook voorzien van een extra laklaag. Hierdoor is de shaker extra sterk voor robuuste omstandigheden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat jij geen gedoe hebt en toch de beste shake kan bereiden. 

 

Waarom onze klanten kiezen voor de Major21 Maaltijd Shaker
Actieve sporter

Mijn shakers tot nu toe hadden altijd een vreemde geur. Ik vroeg mij altijd af of er niet iets chemisch in mijn shakes ging zitten. Ik zoek een veilige shaker die geen plastic lekt in mijn voeding, en tegelijkertijd mijn shake ook cool houd wanneer deze niet in de koelkast ligt. 

Gezondheids expert

Voor mij is een plastic shaker niet gezond. zeker omdat veel shakers niet BPA proof zijn. Dit wil zeggen dat als de shaker bijvoorbeeld in de zon ligt, er plastic in mijn shake kan komen. Dit kan schadelijke effecten hebben op mijn gezondheid.  

Outdoor fanatic

Ik ben altijd buiten, en ik zoek een shaker die niet lekt. In het verleden heb ik vaak goedkopere shakers gehad die toch lekte in mijn tas. Ik zoek een shaker die goed afsluit tijdens mijn langere fietstochten. 

Gratis verzending

Bij orders boven de €99

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Betalen via Mollie

Meerdere betaal opties

100% veilige betaling

PayPal / MasterCard / Visa

X