Shopping Cart

MegaMix Meal Shake

Met verse groentes, fruit, granen en noten als basis

Waarom onze klanten kiezen voor de MegaMix Maaltijd Shake

MegaMix Meal Shake

“Een complete maaltijdvervanger met alles wat ik nodig heb, waardoor ik meer tijd heb om aan mijn passie te besteden”

Tijdelijk bij onze pre-orders:
Bestel nu 5 shakes voor €25 

Een andere blik op ingrediënten

Weinig tijd, toch gezond!

Je herkent het misschien wel, dat je na een lange werkdag graag nog even wilt sporten, maar je eigenlijk niet genoeg tijd hebt om een gezonde maaltijd te bereiden. In dit geval heb je iets nodig wat makkelijk, snel en gezond is. Major21 is een innovatieve alomvattende maaltijd smoothie op basis van echte groente, fruit, granen en noten. Deze smoothie is zo samengesteld dat jij alles binnen krijgt wat je nodig hebt om je doelen te behalen. Daarnaast staat hij in een handomdraai op tafel.

Shake'M MegaMix

Onze maaltijdshake bestaat uit de beste natuurlijke ingrediënten. Dit doen we door gegevens van aanwezige voedingsstoffen in verschillende soorten gezonde voedingsproducten te combineren met de waarden van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid*, hierdoor ontstaat een gebalanceerde mix! Er is precies berekend hoeveel van elk product nodig is om tot de best mogelijke formule te komen. Dit betekent dat al onze maaltijdshakes alle vitamines en mineralen bevatten die je op een dag nodig hebt. Je hebt geen omkijken meer naar het halen van de aanbevolen 250 gram groenten per dag! Het eten van een pizza was nog nooit zo schuldvrij.

De Major21 maaltijdshake is perfect voor jouw drukke dagen. Dagen waarop je eindelijk thuiskomt van een lange en vermoeiende werkdag en te moe bent om te koken. Of dagen waarop u voldoende energie nodig heeft voor uw training maar geen grote maaltijd wilt nuttigen omdat dit buikpijn tot gevolg heeft.

Met échte ingrediënten

Wij geloven dat een gezonde maaltijd bestaat uit echt gezonde voedingsproducten, zoals avocado, perzik en appel. Een kunstmatige vitaminemix is volgens ons niet hetzelfde als een gezonde maaltijd. Daarom bestaan onze maaltijdshakes alleen uit natuurlijke ingrediënten. Zelfs onze smaken worden gehaald uit natuurlijke, echte voedingsproducten.

Waarom onze klanten kiezen voor de Shake’m Maaltijd Smoothie

Lichtgewicht en Klaar in Minuten

 De Major21 maaltijdshake is snel en gemakkelijk te bereiden. Voeg gewoon de inhoud van één zak toe aan een shaker of blender, voeg wat water of (plantaardige) melk toe, schud goed en het is klaar om te genieten als snel ontbijt, lunch of avondeten. Omdat bereiden zo eenvoudig is, is onze maaltijdshake ook een perfecte maaltijdoptie tijdens wandelingen, lange fietstochten en kampeertrips. Er zijn geen potten en pannen nodig. Het product is ook licht van gewicht, zodat je geen zware etenswaren hoeft mee te nemen die uw eetlust slechts voor een korte periode stillen

Hoge kwaliteit - Altijd

Door innovatieve droogtechnieken zijn wij in staat 98% van alle vitamines en mineralen te behouden. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van onze producten. Bovendien zorgt deze techniek ook voor een lange houdbaarheid zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen zoals maltodextrine, verdikkingsmiddelen of suiker.  Onze maaltijdshake is 2 jaar houdbaar. Daarom kun je genieten van alle voordelen van gezonde voeding zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de houdbaarheidsdatum. 

Unieke smaak

Onze maaltijdshakes hebben hun eigen uitgesproken smaak, dat is moeilijk te omschrijven. Denk aan producten zoals Redbull; je weet meteen wat je drinkt, maar het is moeilijk te omschrijven hoe het smaakt. Dit geldt ook voor onze maaltijdshakes. Daarom willen we graag dat je het zelf uitprobeert! We hebben veel smaaktesten gedaan met verschillende mensen die ons veel feedback hebben gegeven over het verbeteren van de smaak van onze maaltijdshakes. Door ons keer op keer aan deze feedback aan te passen, hebben we een product gemaakt waar we erg trots op zijn.

Waarom onze klanten kiezen voor de Shake’m Maaltijd Smoothie
Actieve sporter

“Ik heb vaak het probleem dat ik naast mijn reguliere voeding eiwitshakes moet consumeren om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen, omdat ik veel sport. Ik zou graag een alternatief hebben dat genoeg proteïne bevat, zodat ik deze extra proteïne shakes niet meer nodig heb.”

Gezondheids expert

“Voor mij is gezond eten erg belangrijk. Het probleem met veel producten is dat ze beweren gezond te zijn, maar dat ze niet transparant zijn in wat ze werkelijk bevatten. Voor mij is transparantie erg belangrijk. Als een product beweert gezond te zijn, waarom zou het dan verborgen toevoegingen hebben”

 
Outdoor fanatic

“Ik heb niet veel variatie in mijn maaltijden.  Ik heb vaak geen tijd en zin om me in te spannen voor het bereiden van gezonde maaltijden. Ik zou willen dat er een gebalanceerde mix was die aan al mijn voedingsbehoeften voldoet.“

Gratis verzending

Bij orders boven de €99

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Betalen via Mollie

Meerdere betaal opties

100% veilige betaling

PayPal / MasterCard / Visa

X