Shopping Cart

Pilot: Gepersonaliseerde voeding

Gepersonaliseerde maaltijden op basis van verse groentes, fruit, granen en noten 

De beste brandstof voor je lichaam

Pilot - gepersonaliseerde voeding voor (top) sporters

“Een complete maaltijdvervanger om jouw doelstellingen te verleggen.
(vraag naar de voorwaarde)

Een andere blik op ingrediënten

Pilot - Gepersonaliseerde voeding

Dit specifieke programma is opgezet voor sporters die meer dan 5× per week trainen met een specifiek doel. Herstel en prestatie staan hierbij centraal. Dit onderzoek omvat een volledige nutriënten analyse, waarbij specifiek per activiteit wordt gekeken naar de nutriëntenbehoefte van het lichaam.  In combinatie met ons algoritme kunnen wij de hoeveelheid van verschillende ingrediënten berekenen om exact aan het lichaamsprofiel te voldoen. Deze ingrediënten worden vervolgens gedroogd met een 98% vers kwaliteit. Hiermee maken wij hybridemaaltijden, die zowel als soep/pap of als shake genuttigd kunnen worden. 

Met dit onderzoek willen wij het lichaamsherstel en de prestatie nauwlettend in de gaten houden, om de optimale hoeveelheid voedingstoffen te optimaliseren.  

Niet langer overvol gevoel...

Focus op nutriënten opname

Samen met de Universiteit Wageningen doen wij onderzoek naar gepersonaliseerde voeding bij (top)sporters. Hierbij zullen wij met behulp van diverse analyses aan het lichaam meten wat er per activiteit exact aan voedingsbehoefte nodig is om de lichaamsprestaties te optimaliseren.

Betere prestaties & optimaal herstel

Met échte ingrediënten

Wij geloven dat een gezonde maaltijd bestaat uit echt gezonde voedingsproducten, zoals avocado, perzik en appel. Een kunstmatige vitaminemix is volgens ons niet hetzelfde als een gezonde maaltijd. Een gem. maaltijd bevat al meer dan 5.000 tot 10.000 meer stoffen.  Daarom bestaan onze hybride maaltijden alleen uit natuurlijke ingrediënten. Zelfs onze smaken worden gehaald uit natuurlijke, echte voedingsproducten.

Waarom onze klanten kiezen voor gepersonaliseerde voeding

98% vers kwaliteit

Door innovatieve droogtechnieken zijn wij in staat 98% van alle vitamines en mineralen te behouden. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van onze producten. Bovendien zorgt deze techniek ook voor een lange houdbaarheid zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen zoals maltodextrine, verdikkingsmiddelen of suiker.  Onze maaltijdshake is 2 jaar houdbaar. Daarom kun je genieten van alle voordelen van gezonde voeding zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de houdbaarheidsdatum. 

Unieke (lekkere) smaak

Onze maaltijd smoothieshakes hebben hun eigen uitgesproken smaak, dat is moeilijk te omschrijven. Denk aan producten zoals Redbull; je weet meteen wat je drinkt, maar het is moeilijk te omschrijven hoe het smaakt. Dit geldt ook voor onze maaltijdshakes. Daarom willen we graag dat je het zelf uitprobeert! We hebben veel smaaktesten gedaan met verschillende mensen die ons veel feedback hebben gegeven over het verbeteren van de smaak van onze maaltijdshakes. Door ons keer op keer aan deze feedback aan te passen, hebben we een product gemaakt waar we erg trots op zijn.

Op maat gemaakte maaltijden + voedingscoach met passend advies.

Waarom onze klanten kiezen voor de Shake’m Maaltijd Smoothie
Actieve sporter
4.5/5

“Ik heb vaak het probleem dat ik naast mijn reguliere voeding eiwitshakes moet consumeren om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen, omdat ik veel sport. Ik zou graag een alternatief hebben dat genoeg proteïne bevat, zodat ik deze extra proteïne shakes niet meer nodig heb.”

Gezondheids expert
4.7/5

“Voor mij is gezond eten erg belangrijk. Het probleem met veel producten is dat ze beweren gezond te zijn, maar dat ze niet transparant zijn in wat ze werkelijk bevatten. Voor mij is transparantie erg belangrijk.”

 
Outdoor fanatic
4.9/5

“Ik heb niet veel variatie in mijn maaltijden.  Ik heb vaak geen tijd en zin om me in te spannen voor het bereiden van gezonde maaltijden. Ik zou willen dat er een gebalanceerde mix was die aan al mijn voedingsbehoeften voldoet.“

Gratis verzending

Bij orders boven de €99

Niet tevreden? Geld terug

30 dagen geld terug garantie

Betalen via Mollie

Meerdere betaal opties

100% veilige betaling

PayPal / MasterCard / Visa

X